کد خبر: ۱۶۹۲۲
تاریخ انتشار : ۱۰:۲۵ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
تلفات شبکه برق که کاهشش چندین‌سال است جزو برنامه‌های مدون وزارت نیرو تبیین شده، امسال براساس وعده‌های مسئولان قرار است تک‌رقمی شود که به تبع این موضوع نیز سود میلیاردی عاید این صنعت خواهد شد.
به گزارش برق نیوز، تلفات شبکه برق که کاهشش چندین‌سال است جزو برنامه‌های مدون وزارت نیرو تبیین شده، امسال براساس وعده‌های مسئولان قرار است تک‌رقمی شود که به تبع این موضوع نیز سود میلیاردی عاید این صنعت خواهد شد.

هر یک درصد کاهش تلفات، صرفه جویی سالیانه دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون کیلووات ساعتی در مصرف برق را به دنبال دارد وبه گفته آرش کردی، مدیرعامل توانیر مطابق برنامه‌ریزی انجام شده امسال برای نخستین بار در تاریخ برق کشور، میزان تلفات توزیع تک رقمی می شود.

وی کاهش متوسط تلفات توزیع برق کشور را به  ۱۰.۷ درصد اعلام و اظهار کرد: تلفات برق از ۱۵.۵ درصد در ابتدای سال ۹۳، به ۱۱.۴ درصد در پایان سال ۱۳۹۴ رسید و مطابق استانداردهای بین المللی چنانچه تلفات توزیع برق در کشور به حدود هفت درصد برسد، صرفه جویی مناسبی را در مصرف انرژی به دنبال خواهد داشت.

وی با بیان اینکه هدف‌گذاری کشور برای تک رقمی شدن نرخ تلفات در صنعت برق انجام شده است، گفت: کاهش تلفات باید با فرهنگ‌سازی بین مصرف‌کنندگان و همچنین تامین‌کنندگان نیرو از اتلاف انرژی جلوگیری کرد.

همچنین محمودرضا حقی‌فام  معاون هماهنگی توزیع برق توانیر معتقد است که کاهش یک درصدی تلفات برق معادل ۲۵۰ میلیارد تومان در سال برای دولت درآمد به ارمغان می‌آورد و اگر بخواهیم همین عدد را با سوخت مصرفی در نظر بگیریم، حدودا در سال ۶۰۰ میلیارد تومان به ازای کاهش یک درصدی تلفات درآمد حاصل می‌شود.

به گفته وی کاهش تلفات دریچه‌ای برای ورود به اصلاح فعالیت‌های حاکم در جهت توزیع برق است و اگر ما بتوانیم تلفات برق را کاهش دهیم به معنی اصلاح توزیع صنعت برق است چرا که تلفات موجب تنظیم تعاملات فعال با نهادهای شهری و اصلاح مقررات و قوانین جاری می‌شود.

معاون هماهنگی توزیع برق توانیر با اشاره به مراحلی که باید برای مدیریت تلفات برق انجام شود، بیان کرد: اندازه‌گیری تلفات و در صورت امکان تفکیک هرچه بیشتر مولفه‌ها، هدف‌گذاری منطقه‌ای تلفات با توجه به کاهش تلفات و براساس مطالعات و همچنین مراقبت برای اصلاح فرآیندهای فنی مانند برنامه‌ریزی، طراحی، تامین تجهیزات و انتظام‌بخشی به فرآیندها و مقررات منجمله مراحل مدیریت تلفات برق است.

حقی‌فام با اشاره به مقایسه‌ی روند کاهشی تلفات در ایران و کشورهای دیگر گفت: این مساله بیانگر این موضوع است که همواره شیب کاهش تلفات در ابتدای دور تند و بسیار بیشتر از دوره‌های بعدی است که این موضوع نشانگر توجه منطقی به کاهش تلفات غیرفنی در ابتدا است.

کاهش تلفات تاثیر بسیاری در ارتقاء صنعت برق دارد لذا لازم است که برنامه‌ریزی‌های اساسی برای این مساله صورت بگیرد و به این موضوع به‌طور جدی‌تری چه در وزارت نیرو و چه در مکان‌های علمی توجه شود علاوه بر این با توجه به سود هنگفتی که این مساله می تواند برای صنعت برق به ارمغان آورد مهم است که تمام سیاست های صنعت برق همسو با این مساله تبیین شود.
منبع: ایسنا
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
1
0
آفرین به کردی با این مدیریت فوق العاده
ارسال نظر قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
captcha =
وضعیت انتشار و پاسخ به ایمیل شما اطلاع رسانی میشود.
پربازدیدها
برق در شبکه های اجتماعی
اخبار عمومی برق نیوز
عکس و فیلم
پربحث ترین ها
آخرین اخبار