کد خبر: ۲۷۵۲۳
تاریخ انتشار : ۱۵:۲۲ - ۰۵ آذر ۱۳۹۶
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان گفت: شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان برای کنترل افزایش ۳۴ درصدی بار شبکه مصرف استان که طی ۸ سال آتی اتفاق خواهد افتاد و احداث پروژه‌های مختلف، تأمین منابع مالی از بانک توسعه زیرساخت آسیا، اوراق مشارکت و فاینانس بین المللی را در دستور کار خود قرار داده است.
به گزارش برق نیوز، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان گفت: شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان برای کنترل افزایش ۳۴ درصدی بار شبکه مصرف استان که طی ۸ سال آتی اتفاق خواهد افتاد و احداث پروژه‌های مختلف، تأمین منابع مالی از بانک توسعه زیرساخت آسیا، اوراق مشارکت و فاینانس بین المللی را در دستور کار خود قرار داده است.

"عظیم بلبل آبادی" با اشاره به اینکه پیشرفت‌های مختلفی در راستای توسعه پایدار استان با تلاش مسئولین استانی صورت گرفته است و در آینده‌ای نزدیک احتمال احداث صنایع جدید در استان گیلان وجود دارد، گفت: شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان پروژه‌های خود را در دوره‌های ۵ ساله و ۱۰ ساله تعریف و مشخص کرده است و در این راستا به فعالیت می‌پردازد. شروع برنامه بلندمدت ۱۰ ساله شرکت از سال ۹۵ بوده و تا سال ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان برای کنترل افزایش ۳۴.۸۹ درصدی بار شبکه مصرف استان که طی ۸ سال آتی اتفاق خواهد افتاد، اقدامات مختلفی در راستای اخذ وام از بانک توسعه زیرساخت آسیا به مبلغ ۱۱۳ میلیون یورو، تأمین منابع مالی از طریق انتشار و فروش اوراق مشارکت به مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال در سال مالی ۹۶ و تأمین منابع مالی از طریق فاینانس بین المللی به مبلغ ۵۶ میلیون یورو انجام داده است.

بلبل‌آبادی ادامه داد: جذب سرمایه گذار در زمینه تولید پراکنده از دیگر راهکار‌های شرکت از دیگر اقدامات شرکت در راستای معضل رشد بار شبکه مصرف استان بوده که در این راستا شرکت برق گیلان اقداماتی مانند هماهنگی با شرکت‌های توزیع نیروی برق، تشکیل کارگروه تخصصی تولید پراکنده، تعریف اولویت‌های تحقیقاتی در خصوص جایابی بهینه مولد‌های مقیاس کوچک، انجام مطالعات اولیه در زمینه شناسایی ساختگاه‌های مناسب جهت سرمایه گذاری و مذاکره با سرمایه گذاران داخلی و خارجی را انجام داده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به اینکه شرکت برق منطقه‌ای گیلان، شرکتی برنامه‌محور است، گفت: با توجه به بررسی‌های بعمل آمده، خوشبختانه در بخش‌های مختلف استان پتانسیل‌های بسیار خوبی از بابت امکان استفاده از انرژی خورشیدی و بادی وجود دارد؛ در همین راستا مذاکراتی برای احداث نیروگاه خورشیدی با سلول‌ها و پنل‌های خورشیدی به مقدار حدود ۵۱۰ مگاوات با شرکت‌های داخلی وخارجی صورت پذیرفت که از این مقدار حدود ۶۰ مگاوات بطور بسیار جدی در حال پیگیری است که امیدواریم در سال جاری تحقق پیدا نماید؛ و حدود ۶۰۰ مگاوات هم در امر بکارگیری از انرژی بادی در حال مذاکره هستیم که امیدواریم شاهد به بار نشستن حداقل ۲۰۰ مگاوات آن در سال جاری باشیم.

گفتنی است که بر اساس مطالعات، رشد بار شبکه مصرف استان طی ۸ سال آتی حداقل به ۲۵۵۰ مگاولت آمپر معادل ۲۳۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.
ارسال نظر قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
captcha =
وضعیت انتشار و پاسخ به ایمیل شما اطلاع رسانی میشود.
پربازدیدها
برق در شبکه های اجتماعی
اخبار عمومی برق نیوز
عکس و فیلم
پربحث ترین ها
آخرین اخبار