کد خبر: ۳۷۸۷۸
تاریخ انتشار : ۱۴:۲۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
دانشمندان آزمایشگاه ملی فیزیک شهر دهلی نو در هند، روش تازه‌ای را برای تولید برق از طریق آب در دمای عادی بدون استفاده از هیچ گونه ماده شیمیایی ابداع کرده اند.
به گزارش برق نیوز،  تولید برق از منابع انرژی تجدید پذیر با توجه به تشدید آلودگی محیط زیست و تداوم گرمایش کره زمین اهمیت فراوانی دارد. پیش از این برای تهیه برق با استفاده از آب، از باتری‌های لیتیومی و اسید سرب استفاده می‌شد که علاوه بر سمی بودن، قابلیت انفجار را نیز دارا بودند. گرانی باتری‌های یادشده و وارد آوردن آسیب به محیط زیست از جمله دیگر خطرات استفاده از این باتری‌ها محسوب می‌شد.

دانشمندان آزمایشگاه ملی فیزیک شهر دهلی نو در هند، روش تازه‌ای را برای تولید برق از طریق آب در دمای عادی بدون استفاده از هیچ گونه ماده شیمیایی ابداع کرده اند. بدین منظور از باتری خاصی موسوم به باتری هیدروالکتریک استفاده می‌شود که انرژی حاصل از قطرات چکیده شده آب بر روی سطح خود را به برق مبدل می‌کند.

این باتری قادر به تولید یک چهارم آمپر جریان برق در مداری با قدرت یک وات است که برای روشن کردن یک پنکه پلاستیکی کوچک کفایت می‌کند.

در سطح باتری یادشده از فریت منیزیم غیر فشرده برای تقسیم خودکار مولکول‌های آب به هیدرونیم (H ۳ O) و هیدروکسید (OH) در زمان چکیده شدن قطرات استفاده شده است. همچنین الکترود‌هایی از جنس نقره و روی برای تکمیل فرایند تولید برق به کار می‌روند. هنوز مشخص نیست تجاری سازی این محصول به چه مدت زمان نیاز دارد.
منبع: مهر
ارسال نظر قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
captcha =
وضعیت انتشار و پاسخ به ایمیل شما اطلاع رسانی میشود.
پربازدیدها
برق در شبکه های اجتماعی
اخبار عمومی برق نیوز
عکس و فیلم
پربحث ترین ها
آخرین اخبار