کد خبر: ۴۴۸۳۶
تاریخ انتشار : ۱۶:۰۸ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۰
کنتاکتور برای ایجاد یا قطع ارتباط بین بار و منبع تغذیه استفاده می‌شود و بر اساس کاربرد و بار متصل به تعداد کنتاکت‌های مختلفی دارد. کنتاکتور زیمنس با عملکرد مطمئن و با بالاترین کیفیت در سه تیپ AC ۱، AC ۳ و AC ۶ برای کاربرد‌هایی از قبیل سوئیچینگ، راه اندازی الکترو موتورها، تجهیزات اتوماسیون صنعتی و بانک‌های خازنی به کار برده می‌شوند.

سرویس آموزش‌های تخصصی برق نیوز: کنتاکتور، مشابه رله، یک سوئیچ کنترل شده الکتریکی است که برای قطع و وصل مدار قدرت استفاده می‌شود، اما یک تفاوت پایه‌ای بین کنتاکتور و رله وجود دارد و آن اینست که کنتاکتور بیشتر در دستگاه‌هایی کاربرد دارد که ظرفیت تحمل جریان بالاتری دارند درحالیکه رله برای دستگاه‌هایی با جریان پایین‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند.
کنتاکتور برای ایجاد یا قطع ارتباط بین بار و منبع تغذیه استفاده می‌شود و بر اساس کاربرد و بار متصل به تعداد کنتاکت‌های مختلفی دارد. بطور کلی، این کنتاکت‌ها در دو حالت (NO حالت پیش فرض کنتاکت باز) و NC (حالت پیش فرض کنتاکت بسته) قرار می‌گیرند. متداول‌ترین کاربرد کنتاکتور در استارت تجهیزاتی مانند موتور، ترانسفورماتور و ... می‌باشد. کنتاکتور رنج وسیعی از جریان را پوشش می‌دهد از جریان‌های کم تا چند هزار آمپر و ولتاژ‌های ۲۵ ولت تا چند هزار ولت مورد استفاده قرار گیرد. کنتاکتور درابعاد کوچک دستی تا سایز‌های بزرگتر در بازار موجودند کنتاکتور ظرفیت بالایی برای عملکرد در جریان‌های بالای ۵۰۰۰ آمپر و توان‌های بالاتر از ۱۰۰ کیلووات دارد.


کنتاکتور‌های تولیدی زیمنس در دو تیپ قدیم و جدید با پیشوند ۳RT، ۳RH، ۳BT، ۳TC، ۳TH و ۳TK در سایز‌های S۰۰ و S۱ و S۲ و S۳ و S۶ تا S۱۲ دسته بندی می‌شوند. ولتاژ بوبین کنتاکتور‌های زیمنس از ۱۲ تا ۱۱۰ ولت DC و از ۲۴ تا ۲۳۰ ولت AC قابل تغییر است.

کنتاکتور زیمنس


مزایای کنتاکتور زیمنس

  • عملکرد مطمئن و با بالاترین کیفیت
  • استفاده در هر شرایط آب و هوایی
  • انطباق کد‌های آن با کدبندی‌های نرم افزار سایروس
  • انعطاف پذیری بسیار بالا

کنتاکتور زیمنس

استاندارد‌های کنتاکتور زیمنس

  • IEC ۶۰۹۴۷-۱, EN ۶۰۹۴۷-۱
  • IEC ۶۰۹۴۷-۴-۱, EN ۶۰۹۴۷-۴-۱
  • IEC ۶۰۹۴۷-۵-۱, EN ۶۰۹۴۷-۵-۱ (auxiliary switches)

کنتاکتور‌های زیمنس در سه تیپ AC۱، AC۳ و AC۶ برای کاربرد‌هایی از قبیل سوئیچینگ، راه اندازی الکترو موتورها، تجهیزات اتوماسیون صنعتی و بانک‌های خازنی به کار برده می‌شوند.
لیست مدل‌های مختلف کنتاکتور زیمنس همراه مشخصات فنی

کنتاکتور زیمنس
کنتاکتور زیمنس
 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سالار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۳
0
0
سلام من میخوام برای کنترل کولر گازی ها از کنتاکتور 4 کیلو وات زیمنس استفاده کنم،برای محاسبه این که چه تعداد کنتاکتور نیاز است بایستی توان مصرفی کولر به ساعت را محاسبه کنم یا فرمول دیگری دارد؟
مدیر پایگاه توان لحظه ای ملاکه
ارسال نظر قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
captcha =
وضعیت انتشار و پاسخ به ایمیل شما اطلاع رسانی میشود.
پربازدیدها
برق در شبکه های اجتماعی
اخبار عمومی برق نیوز
عکس و فیلم
پربحث ترین ها
آخرین اخبار