کد خبر: ۴۵۷۴۷
تاریخ انتشار : ۱۴:۰۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
مدیرعامل برق منطقه‌‌ای یزد؛
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد، آموزش و پایش مصرف آب و برق دستگاه‌های اجرایی را در گذر موفق از پیک بار ۱۴۰۰ تاثیرگذار دانست.

اهمیت پایش مصرف برق دستگاه‌های اجرایی در گذر از پیک بار ۱۴۰۰

به‌گزارش برق نیوز، ابوالفضل اسدی در نشست هماهنگی مدیریت و کنترل پیک بار ۱۴۰۰ که به صورت ویدیو کنفرانس و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد، سرپرست شرکت توزیع نیروی برق، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه یزد و معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد، با اشاره به مدیریت بار انجام‌شده و عبور موفق از پیک بار سال ۹۹ افزود: با وجود افزایش ۵ درجه‌‌ای دما نسبت به سال گذشته و کاهش ۳۴ درصدی ذخیره آبی سدها، رشد ۲۶ درصدی مصرف برق در بخش صنعت، رشد ۳۰ درصدی مصرف مشترکان شرکت توزیع نیروی برق و رشد استفاده از رمز ارز‌ها به چشم می‌خورد که این موارد، گذر از پیک بار سال ۱۴۰۰ را سخت می‌کند.

وی اظهار کرد: در سال ۹۹ با توجه به شیوع بیماری کرونا، در بخش صنایع بزرگ ۱.۵ درصد و در بخش مشترکان شرکت توزیع نیروی برق استان ۸.۶ درصد کاهش مصرف برق داشته‌‌ایم؛ اما در سال ۱۴۰۰ مشترکان برق منطقه‌‌ای یزد ۲۰.۵ و مشترکان توزیع ۳۰ درصد رشد مصرف داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه پیک نیاز مصرف استان از ۱۸۰۵ مگاوات در سال ۹۹ به ۱۹۶۵ مگاوات در سال جاری رسیده است، عنوان کرد: سقف پیک بار در نظر گرفته شده توسط وزارت نیرو برای استان یزد ۱۵۱۰ مگاوات است که این موضوع، اهمیت همکاری تمامی بخش‌های استان در راستای مدیریت مصرف و گذر از پیک بار پیش رو را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد در بیان چالش‌های پیش‌بینی شده برای گذر از پیک بار تابستان سال‌جاری، تامین گاز نیروگاه‌های استان را یکی از این چالش‌ها عنوان کرد و افزود: هماهنگی‌های لازم با شرکت نفت انجام شده و تلاش می‌کنیم در این ایام، ظرفیت مخازن سوخت نیروگاه‌ها تکمیل بوده و در صورت وقوع حوادث احتمالی یا کمبود گاز، به خوبی از این برهه عبور کنیم.

وی کمبود آب را چالشی دیگر در تامین برق استان دانست و یادآور شد: با توجه به اینکه ۶۴۰ مگاوات از ظرفیت نیروگاه‌های استان به نیروگاه‌های بخار اختصاص دارد، ضرورت حفظ پایداری این نیروگاه‌ها را باید مدنظر داشته باشیم.

اسدی، آموزش و پایش مصرف آب و برق دستگاه‌های اجرایی و نظارت بر ادارات، نهاد‌ها و بانک‌ها را یکی از ضروریات این ایام عنوان کرد و افزود: کاهش ساعت کاری ادارات، اوضاع آب و برق در پیک بار پیش‌رو را تسهیل خواهد کرد.

وی با اشاره به ضرورت حفظ پایداری شبکه در زمان برگزاری انتخابات و کنکور سراسری پیش‌رو خاطرنشان کرد: سوخت مولد‌های سوخت اضطراری ادارات، مراکز حساس و بیمارستان‌ها نیز می‌بایست تکمیل شده و این مولد‌ها آماده به کار باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد نیز با بیان این‌که اینگونه نشست‌ها می‌بایست به طور هفتگی برگزار شده و برنامه‌‌ای جامع برای مدیریت مصرف تدوین شود، گفت: در جلسات آینده باید علاوه بر مشخص شدن میزان تاثیر کاهش ساعت کاری ادارات؛ مصرف برق استان به تفکیک بخش‌ها و صنایع مختلف مشخص شود تا بتوانیم با توجه به این ارقام در مدیریت مصرف استان تصمیم‌گیری و مدیریت لازم را انجام دهیم.

محسن صادقیان با اشاره به این‌که باید مشترکان بزرگ و کوچک استان مورد پایش قرار گرفته و میزان مصرف آن‌ها به طور دقیق مشخص شود، افزود: همچنین مصرف صنایع و میزان تولید سالانه آن‌ها معین شود تا با تحلیل دقیق و مقایسه آمار، مصرف برق نامتعارف در برخی از بخش‌های استان را متوجه شده و استخراج رمز ارز از این بخش‌ها را بررسی کنیم.

ارسال نظر قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
captcha =
وضعیت انتشار و پاسخ به ایمیل شما اطلاع رسانی میشود.
پربازدیدها
برق در شبکه های اجتماعی
اخبار عمومی برق نیوز
عکس و فیلم
پربحث ترین ها
آخرین اخبار