کد خبر: ۴۷۴۸۰
تاریخ انتشار : ۰۹:۵۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
رجبی مشهدی؛
سخنگوی صنعت برق گفت: بورس یکی از فرصت‌های بسیار مناسب برای توسعه سرمایه گذاری در بخش‌های نیروگاهی است. اگر بورس به کمک صنایع انرژی بر کشور از جمله فولاد بیاید می‌تواند روند احداث ۱۰ هزار مگاوات برق را تسریع کند و میزان تولید شرکت‌ها افزایش یابد.

به گزارش برق نیوز، فولادی‌ها برای حل مشکل برق به دنبال داشتن یک منبع مستمر و مطمئن برق هستند تا تولیدات صنعتی این شرکت‌ها به شکل ادامه دار وارد بازار مصرف شود.

ایجاد نیروگاه برقی به ظرفیت بیش از ۱۰ هزار مگاوات برق، برنامه مشترک وزارت نیرو، وزارت صمت و فولادی هاست. تولید برق و تامین نیاز صنایع به طور قطع فشار به سایر نیروگاه‌ها را کاهش می‌دهد و از میزان خاموشی‌ها می‌کاهد.

امیر صباغ، مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو در ارتباط با آخرین وضعیت احداث نیروگاه ۱۰ هزار مگاواتی شرکت‌های معدنی فولادی اظهار کرد: حوزه سیمان و فولاد ۵۴ درصد کل دیماند قراردادی حوزه صنعت را دارد. در مواقع کمبود برق، وزارت نیرو ترجیح می‌دهد برق این ۲ حوزه را محدود کند که باعث اعتراضات بسیاری شده است.

وی افزود: کمبود برق موجب کاهش فروش شرکت‌های زنجیره معدن در بورس شده است که در ماه گذشته کاهش فروشی در حدود ۳۵۰ میلیون دلار داشتند و افت فروش شرکت‌های فولادی در ۵ ماه گذشته در حدود ۱.۳ میلیارد دلار بوده است.

صباغ بیان کرد: شرکت‌های فولادی برای جبران افت تولید، الزامی به نام تامین برق دارند و برای جبران افت تولید و ادامه رشد سرمایه گذاری نیازمند سرمایه گذاری در صنعت برق و احداث نیروگاه هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: فولادی‌ها در چشم انداز ۵ ساله به ۱۱ هزار مگاوات سرمایه‌گذاری برق رسیده‌اند که به سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلاری نیاز دارند.

صباغ گفت: پیش بینی می‌شود در هفته جاری متن تفاهم نامه بین وزارت صمت و نیرو برای احداث نیروگاه ۱۰ هزار مگاواتی نهایی شود و در هفته آینده قابلیت امضاء بین دو وزارت خانه را خواهد داشت.

بازار سرمایه به کمک فولادی‌ها می‌آید؟

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق هم ضمن اشاره به ایجاد نیروگاهی با ظرفیت بیش از ۱۰ هزار مگاوات اظهار کرد: صنعت برق، صنعتی سرمایه‌بر است و منابع دولتی و بانک‌ها به تنهایی نمی‌تواند فرصت‌های لازم را برای سرمایه گذاری مورد نیاز فراهم کند.

وی افزود: هماهنگی‌هایی برای ایجاد نیروگاهی با ظرفیت بیش از ۱۰ هزار مگاوات شده است. به طور قطع این ظرفیت تا ۱۵ هزار مگاوات نیز می‌تواند افزایش یابد.

رجبی مشهدی گفت: بورس یکی از فرصت‌های بسیار مناسب برای توسعه سرمایه گذاری در بخش‌های نیروگاهی است. اگر بورس به کمک صنایع انرژی بر کشور از جمله فولاد بیاید می‌تواند روند احداث ۱۰ هزار مگاوات برق را تسریع کند و میزان تولید شرکت‌ها افزایش یابد.

سخنگوی صنعت برق گفت: خبر خوش به صنایع آنکه از اول مهر محدودیت برق صنایع حذف و امکان تامین برق این صنایع فراهم می‌شود.

وی گفت: خشکسالی بی سابقه و دمای زیاد منجر به این شد که در طول تابستان در تامین برق به مشکل بر بخوریم و نتوانستیم بدون خاموشی از این تابستان عبور کنیم.

منبع: صدای بورس

ارسال نظر قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
captcha =
وضعیت انتشار و پاسخ به ایمیل شما اطلاع رسانی میشود.
پربازدیدها
برق در شبکه های اجتماعی
اخبار عمومی برق نیوز
عکس و فیلم
پربحث ترین ها
آخرین اخبار