آخرین اخبار پربازدیدترین ها
کد خبر: 68728
۱۴:۲۰ ۲۶ /۰۷/ ۱۴۰۵

ساختمان آسیب‌دیده شرکت توزیع برق استان اصفهان پس از بازسازی افتتاح شد

ساختمان شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان که در جریان جنگ رمضان (جنگ ۴۰ روزه) آسیب جدی دیده بود، پس از بازسازی، با حضور استاندار اصفهان، چند تن از معاونین و مدیران شرکت توانیر و جمعی از مدیران صنعت برق استان افتتاح شد.

به گزارش برق نیوز، ساختمان آسیب‌دیده شرکت توزیع برق استان اصفهان پس از انجام عملیات بازسازی و آماده‌سازی، در مراسمی رسمی افتتاح شد و بار دیگر در مسیر فعالیت‌های سازمانی و خدمت‌رسانی قرار گرفت.

بازسازی این ساختمان، حاصل تلاش و مشارکت کارکنان و عوامل اجرایی بود که با همت جمعی، احیای این مجموعه را دنبال کردند. این اقدام، علاوه بر بازگرداندن فضای اداری شرکت به چرخه فعالیت، جلوه‌ای از عزم مجموعه صنعت برق برای عبور از شرایط دشوار و تداوم خدمت‌رسانی به مردم و مشترکان است.

در این مراسم، جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، وحید ازوجی، معاون مالی و پشتیبانی شرکت توانیر و جمعی از مدیران صنعت برق استان حضور داشتند.

محمد مرادی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان، در  این مراسم افتتاح، با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در سال گذشته و سال جاری، به تشریح روند بازسازی ساختمان پرداخت.

وی با اشاره به خسارات جدی واردشده به ساختمان شرکت در جریان جنگ رمضان (جنگ ۴۰ روزه) اظهار داشت: بازسازی این مجموعه، حاصل همت و تلاش همکاران و عوامل اجرایی و پشتیبانی‌های اعضای محترم هیئت مدیره شرکت توانیر بود که با مسئولیت‌پذیری و مشارکت فعال، زمینه احیای ساختمان و بازگشت آن به چرخه فعالیت را فراهم کردند.

مرادی با تأکید بر نقش همبستگی سازمانی در عبور از شرایط دشوار افزود: تجربه روز‌های جنگ نشان داد که پشتوانه اصلی صنعت برق، نیرو‌های متخصص و متعهدی هستند که حتی در شرایط سخت نیز مسئولیت خود را در قبال مردم و مشترکان دنبال می‌کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان، افتتاح ساختمان بازسازی‌شده را حاصل تلاش جمعی کارکنان دانست و بر اهمیت حفظ روحیه همدلی، مسئولیت‌پذیری و همکاری در مسیر تداوم خدمت‌رسانی تأکید کرد.

ارسال نظرات قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
=
captcha